Nyinflyttad

För två månader sedan packades Red eagle (bilen alltså) full och jag lämnade Göteborg och för att flytta till en liten by som heter Filitjärn i Ångermanlands inland.

DSC_0029

DSC_0323DSC_0330DSC_0147

Så här bor jag nu i mitt lilla hus på min gård mitt i byn. Ett bostadshus, en bagarstuga, två lador och sju hektar mark. Att flytta från åtta kvadrat och inneboende till sju hektar och fyra fastigheter helt ensam känns helt rimligt eftersom jag känner att jag behöver space.

När jag flyttade in var det fortfarande lite snö kvar och huset var kallt efter att ha stått tomt i en månad. Den fösta tiden ville inte huset få upp värmen även fast jag har en varmluftspump som fick jobba hårt. Det blev till att sova med pyjamas, tjocksockar, morgonrock, täcke och filt ett tag.

DSC_0069DSC_0053

Men sen så kom värmen och från en dag till en annan var huset varmt och gott och allt blev grönt.

DSC_0211DSC_0228

DSC_0307
Min bagarstuga ❤

Här ska jag tillbringa mina dagar, kanske resten av mitt liv och det känns riktigt bra. Köra på smal landsväg hem till mig, till det som är mitt hem, det kan jag inte annat än känna mig jäkligt nöjd med efter flera år av sparande och letande efter ett hus på landet som skulle bli mitt.

DSC_0440

Vill ni veta mer om vad jag har haft för mig sedan jag flyttade in, vad jag tänkt gör med all min space och lite sånt så får ni gärna kolla in här då och då så ska jag uppdatera er framövers.

Klart slut.

2 reaktioner till “Nyinflyttad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s