Efter regn kommer dimma

Körde hem nu på kvällen efter en dag med ett välbehövligt monsunregn. Det fina med regn förutom alla självklara saker som att vi kanske får bukt med torka och missväxt och alla som arbetar med att släcka skogsbränderna som rasar i landet får hjälp från ovan är att det kommer dimma.

DSC_0290DSC_0278

Förvisso ser det ut som att det brinner och ryker som en skogsbrand men som jag har fått det berättat för mig är det trollen som eldar när det kommer dimma från skogen, vilket är en mysig tanke. Trollen har inte eldningsförbud med andra ord.

DSC_0294

DSC_0301

DSC_0336

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s